Η εταιρεία μας

Καλώς ήλθατε!

H TechCosmos βρίσκεται κοντά σας με χαμόγελο και μεράκι με έδρα 1 φυσικό καταστήμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Λειτουργούμε και ως online κατάστημα μέσω της ιστοσελίδας μας www.techcosmos.gr

H TechCosmos είναι ένα κατάστημα που δραστηριοποιείται στο εμπόριο τεχνολογικών προϊόντων όπως περιφερειακά υπολογιστών, ηλεκτρονικών συσκευών ήχου και εικόνας, καθώς και αξεσουάρ, gadgets και αναλώσιμων.

Ξεκίνησε με βασικούς στόχους τη γρήγορη & άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ανταγωνιστικές τιμές. Εμείς, οι άνθρωποι του techcosmos.gr, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια συνεχώς αυξανόμενη βάση πελατών, νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες διατηρώντας άμεση εξυπηρέτηση και μετά την πώληση των προϊόντων μας.

Τέλος, κύριο μέλημα όλων των ανθρώπων της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, γεγονός που μεταφράζεται σε διαρκή έρευνα των αναγκών σας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Τι σας προσφέρουμε:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Αναζητάμε συνεχώς καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα που κάνουν τη διαφορά πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα καθώς και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παράδοση στην συνεργαζόμενη Courier την επόμενη ημέρα για παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 14.00. Ισχύει για διαθέσιμα προϊόντα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η γνώμη πολλών ικανοποιημένων πελατών είναι η καλύτερη διαφήμιση.