Αποστολή προϊόντων με Courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία courier στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει (στην πόρτα σας).

Αθήνα

Για παραγγελίες άνω των 60€, το κόστος μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας δεν ξεπερνούν τα 3 κιλά.

Για παραγγελίες κάτω των 60€, το κόστος μεταφορικών είναι 3€ για προϊόντα εως 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι +1€ επιπλέον της βασικής χρέωσης.

Για δυσπρόσιτες περιοχές εντός Αττικής το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε +1€ επιπλέον του βασικού κόστους.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Το κόστος μεταφορικών είναι 3.5€ για προϊόντα εως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι +1€ επιπλέον της βασικής χρέωσης.

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφορικών ανέρχεται σε +0.70€ επιπλέον του βασικού κόστους.

Για παραγγελίες πριν τις 14:00, το δέμα σας θα αποσταλθεί απο την εδρά μας στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η παράδοση των προϊόντων απο το κατάστημα μας στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier γίνεται στον αναγραφόμενο χρόνο που αναγράφει το  εκάστοτε προϊόν.

Ενδείξεις χρόνου αποστολής και διαθεσιμότητα

  • Άμεση παραλαβή/Παράδοση 1 εως 3 ημέρες: το προϊόν υπάρχει στο κατάστημα μας για άμεση παραλαβή και έτοιμο προς αποστολή. Χρόνος αποστολής 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή επιβεβαίωσης της παραγγελίας (με την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος). Εργάσιμες ημέρες : Δευτέρα εως Παρασκευή 10:00 – 18:00
  • Παράδοση 1 εως 3 ημέρες: το προϊόν θα υπάρχει προς αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Χρόνος αποστολής 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή επιβεβαίωσης της παραγγελίας (με την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος). Εργάσιμες ημέρες : Δευτέρα εως Παρασκευή 10:00 – 18:00
  • Παράδοση 4 εως 10 ημέρες: το προϊόν θα υπάρχει προς αποστολή σε 4-10 εργάσιμες ημέρες. Χρόνος αποστολής 4-10 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή επιβεβαίωσης της παραγγελίας (με την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος). Εργάσιμες ημέρες : Δευτέρα εως Παρασκευή 10:00 – 18:00
  • Κατόπιν παραγγελίας: Ο πελάτης θα ενημερώνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών για το εάν και κατά ποιο χρόνο τα προϊόντα θα γίνονται διαθέσιμα και κατά συνέπεια, θα είναι δυνατή η αποστολή τους και τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής (περίπου 30 ημερολογιακές ημέρες).

Αν η παραγγελία σας εμπεριέχει δυσεύρετο ή προσωρινά εξαντλημένο προϊόν, τότε ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί σε 1-7 ημέρες, αν δεν υπάρχει απόθεμα στο συγκεκριμένο κωδικό προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση βάζουμε τα δυνατά μας για όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας.


Όταν παραδώσουμε την παραγγελία σας στην courier θα ενημερωθείτε αυτόματα για την εταιρία & τον αριθμό αποστολής!

Παραλαβή απο το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς χρέωση και από το κατάστημα μας στη διεύθυνση Σουλίου 146, Άγιος Δημήτριος, 173 42, Αθήνα. Θα λάβετε email, όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

Οι παραγγελίες θα πρέπει να παραλαμβάνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση ακυρώνονται αυτόματα.