Αντικαταβολή

H εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με αντικαταβολή την στιγμή της παράδοσης στην εταιρεία courier (έξοδα αντικαταβολής 3.00).

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με πιστωτική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας (χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση).
Το ηλεκτρονικό κατάστημα electromart.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, American Express, Diners και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e–Commerce” της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται όπισθεν αυτής.

Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

PayPal

Πληρωμή μέσω PayPal. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα αν δεν έχετε έναν λογαριασμό στο PayPal.

Πληρωμή στο κατάστημα μας

Η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο κατάστημα μας κατα την παραλαβή. Απαιτείται ηλεκτρονική παραγγελία.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντος

Μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία για κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος.